Hava Durumu

Bursaspor'da flaş gelişme!

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay ve Ali Ay ile bir araya geldiğini açıkladı. Sakder gerçekleştirilen görüşmede Recep Günay'ın gündemine olağanüstü genel kurul kararı olmadığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2023 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2023 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'da flaş gelişme!

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay ve Ali Ay ile bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Galip Sakder, Recep Günay'ın kendisine ve Ali Ay'a 'olağanüstü genel kurul kararı' almayacağını bildirdiğini duyurdu.

Galip Sakder'in açıklaması şu şekilde;

Kamuoyunun bilgisine...

Değerli Bursasporlular, son genel kurulumuzun ardından camiamız içinde yaşanan çalkantılı süreci sona erdirmek adına Divan Başkanlık Kurulu olarak bizler de bir takım girişimler ve görüşmeler gerçekleştiriyoruz,Bu çerçevede bugün davetim üzerine Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın Recep Günay ile genel kurul kararı alınması halinde  aday olacağını açıklayan eski başkanlarımızdan  sayın Ali Ay ile biraraya geldik. Görüşme sonunda mevcut başkan Sayın Günay, yönetim kurulu ile birlikte görevlerinin başında olduklarını, olağanüstü genel kurul kararının gündemlerinde bulunmadığı hem bana hem de Sayın Ali Ay'a iletmiştir. Sayın Ali Ay da Bursaspor camiasının kaosa sürüklenmemesi gerektiğini  her fırsatta dile getirdiğini hatırlatarak,  bu ortamın bir parçası olmak istemediğini bu nedenle kararını yeniden gözden geçireceğini bildirdi. 

Teksas gurubunun talebi üzerine yarın saat 14.00 Bursaspor Özlüce tesislerinde toplamış oldukları genel kurul imza dosyasını Tüzüğümüz gereği almak üzere toplanacağız.
Bilgilerinize sunarım...

Galip Sakder
Bursaspor Divan kurulu Başkanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.