Hava Durumu

Bursaspor'a başkanlardan 5.5 milyon liralık bağış

Bursaspor'a geçtiğimiz günlerde yapılan ziyaretin ayrıntıları belli oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a ilaveten AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak'ın Yeşil Beyazlılar'a toplamda 5.5 milyon liralık maddi destek bulunduğu açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'a başkanlardan 5.5 milyon liralık bağış

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel ile Reklam ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Güleç, basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Erkan Öncel, geçtiğimiz günlerde yapılan kulübe yapılan ziyaretin detaylarını açıkladı.

Öncel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a ilaveten AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak’ın kulübe nakdi yardımda bulunduğunu ifade etti.

Alinur Aktaş’ın 3 milyon TL, Mustafa Dündar’ın 1 milyon TL, Oktay Yılmaz’ın 1 milyon TL yardım yaptığı belirtilirken, Celil Çolak’ın da 500 bin TL’lik destekte bulunacağını duyurdu. 

"ÇOK UMUTLUYUZ"

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindekilerle yapılan ziyaretle ilgili olarak, “Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biz gelecek için çok umutluyuz. Yapabileceğimiz hamleleri masaya yatırdık ve hemen hemen hepsinde mutabık kaldık. İlerleyen günlerde yapacağımız çalışmaları duyuracağız” ifadelerini kullandı.

Öncel yaptığı açıklamada "Kulübümüze son dönemde gerçekleşen ziyaretlerden biri de büyükşehir belediye başkanlarımızın iade-i ziyaretiydi.

Kendileri hem oyuncularımızla bir araya geldi hem de yönetim kurulu olarak görüşmeler yaptık. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biz gelecek için çok umutluyuz. Yapabileceğimiz hamleleri masaya yatırdık ve hemen hemen hepsinde mutabık kaldık. İlerleyen günlerde yapacağımız çalışmaları duyuracağız.

Üçüncü başlığımız Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Başkan Vekili, aynı zamanda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile yaptığımız görüşmelerdi.

Bununla ilgili çok soru aldık. Bazı gelişmeleri direkt duyuramıyoruz, ancak federasyonun Vakıfköy'ü milli takımlar merkezi olarak kullanma gibi bir düşüncesi ve projesi olduğunu belirtmeliyim.

Futbolcu fabrikamızın öneminin farkındalar ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını biz de onlara destek olacağız. Altyapımız bizim için kırmızı çizgimiz. Yönetim olarak projelerimiz var ve ilerleyen dönemde ciddi gelişmeler olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.