Hava Durumu

Yıldırım Halk Eğitim merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi sepet örücülüğü kursiyerleri tarafından hazırlanan sepet kalemlikler öğrencilere teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yıldırım Halk Eğitim merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sepet Örücülüğü kursiyerleri tarafından hazırlanan sepet kalemlikler gerçekleştirilen törende Cumalıkızık ilkokulu öğrencilerine verildi.  

Törene Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yıldız, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Selim Yolgeçen ve Yıldırım Halk Eğitim Müdürü Aziz Sonat katılım sağladı.

Çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında öğrencilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yıldız, "Sizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Selim Yolgeçen, "Bu ülkenin geleceği, bizlerin umudu öğrencilerimizle güzel bir etkinlikte bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Yıldırım Halk Eğitim Müdürü Aziz Sonat "Sepet Örücülüğü kursiyerlerimiz tarafından sizler için hazırlanan kalemlikler sizlere eğitim yolunda birer arkadaş olacaklardır. Ülkemizin en değerli hazinesi sizlersiniz"dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.