Hava Durumu

Yağışsız havayı gören Bursalılar çarşı-pazara akın etti

Bursa'da yağışlı günlerin ardından güneşli havanın etkili olmasıyla Bursa Kapalı Çarşı'da yoğunluk yaşandı. Bursalı vatandaşlar kentin merkezine akın ederken, çarşı ve pazardan da alışverişlerini yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yağışsız havayı gören Bursalılar çarşı-pazara akın etti

Yağışsız havayı gören Bursalı vatandaşlar çarşı ve pazara akın ederken, trafikte de yoğunluk yaşandı. Öğlen saatlerinden itibaren artan kalabalık güzel havanın tadını çıkarırken, bir yandan da alış verişlerini yaptı.

KİRAZIN KİLOSU 70 TL

Bursa Reyhan Pazarı'nda yaz meyveleri yerini alırken Napolyon kiraz kilosu 70 TL'den satıldı. Pazarda domatesin kilosu 25 TL, salatalığın kilosu da 20 TL'den tezgahlardaki yerini aldı. Ayrıca gündemi sıkça meşgul eden soğanın 3 kilosu 50 TL, patatesin kilosu ise 20 TL'den vatandaşlara sunuldu. 

KAPALI ÇARŞI'DA YOĞUNLUK YAŞANDI

Bursa Kapalı Çarşı'da da yoğunluk yaşandı. Havanın yağışsız ve güzel olmasını fırsat bilen Bursalı vatandaşlar çarşıya akın etti. Vatandaşlar çarşıda yoğunluk oluştururken, esnaf da oluşan kalabalıktan memnun kaldı.

YOĞUNLUK TRAFİĞİ DE ETKİLEDİ

Kentin merkezinde oluşan yoğunluk trafiği de etkiledi. Şehrin merkezi olan Kapalı Çarşı etrafındaki yollarda trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Araçlar adım adım ilerlerken, otoparklar ve park yerleri de adeta doldu taştı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.