Hava Durumu

Türk Halk Müzik coşkusu Bursa'da yaşanacak

Tophane Rotary Kulübü ile Altınşehir Kültür ve Sanat Derneği, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirecek. Şef Sabahattin Çiçek yönetimindeki program 8 Kasım saat 20.00'da Tayyare Kültür Merkezi'nde düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Türk Halk Müzik coşkusu Bursa'da yaşanacak

Konserde, Erzincan'dan Kerkük'e, Balıkesir'den Azerbaycan'a kadar birbirinden güzel onlarca türkü koro tarafından seslendirilecek.

Konserde solist olarak sahne alacak olan Çağlar Akpınar, Kazım Saraçoğlu, Kader Yardım, Bekir Seçkinoğlu, Uğur Ulu, Veysel Oral, Mehtap Oğul, Mustafa Vatansever, Gülcan Sarıgöz, Furkan Altınkaya ve Süleyman Olduk, geceye özel türküleri dinleyicilerin beğenisine sunacak.

Gecede ayrıca sözü ve bestesi Şef Sabahattin Çiçek'e ait olan Yüzüncü Yıl Marşı da coşkuyla seslendirilecek.

Organizasyondan elde edilecek gelir deprem bölgesine bağışlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.