Hava Durumu

Meteoroloji Bursa'yı uyardı! Şiddetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'yı şiddetli yağışa karşı uyardı. Hava sıcaklığı 2 dereceye düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Meteoroloji Bursa'yı uyardı! Şiddetli yağış geliyor

Meteoroloji Bursa için 28 Mart 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gece saatlerinde etkili olmaya başlayan kuvvetli sağanak yağış gün içerisinde de etkisini gösterirken termometreler gün boyu en yüksek 14 dereceyi gösterecek. Öte yandan meteoroloji yarın için ise hava sıcaklığının düşerek gün içerisinde yer yer karla karışık yağış geçişlerinin görüleceğini bildirdi.

Bursa için 5 günlük hava durumu detaylaı şöyle: 

Meteoroloji, Bursa için 5 günlük yeni hava tahmin raporunu yayınlarken bugün için çok kuvvetli sağanak yağış, yarın için karla karışık yağış uyarısı yaptı. İşte detaylar…

Haftanın ikinci iş gününe 12 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde kuvvetli sağanak yağış geçişleriyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da çok bulutlu gökyüzüyle birlikte kuvvetli sağanak yağış etkili olmayı sürdürürken, termometreler 12 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde çok bulutlu gökyüzü ve kuvvetli sağanak yağış geçişleriyle birlikte Bursa genelinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde.

Öğle saatleri sonrası termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra şehir genelinde kuvvetli sağanak yağış etkili olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru da termometreler 11 derece olarak ölçülürken kuvvetli sağanak yağışla birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de kuvvetini azaltan yağış devam ederken hava sıcaklığı 9 derece seviyelerine geriliyor. Gece saatlerinde de yağış geçişleri devam ederken, termometreler 6 derece seviyelerinde ölçülecek.

SOĞUK HAVA VE KARLA KARIŞIK YAĞIŞ KAPIDA

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde bugün etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonrası yarın için karla karışık yağışla beklenirken termometrelerde ise birkaç günlük ciddi düşüşler bekleniyor.

Yarın (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 2 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte bölgesel olarak karla karışık yağış geçişleri beklenirken hava sıcaklığı en yüksek 8 derece olarak ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) yağışlar sona ererken sabah saatlerinde hava sıcaklığı 0 derece seviyelerinde seyrediyor ve gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler ise 11 dereceye kadar tırmanacak.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde termometreler 1 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 14 derece seviyelerinde olacak.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 6 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 21 dereceye kadar tırmanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.