Hava Durumu

Mekanın Sahibi yeni bölümüyle bu akşam yayında

Mekanın Sahibi yeni bölümüyle bu akşam saat 21.00’de yayınlanacak. Yine çok önemli konuların masaya yatırılacağı programda gazeteciler Özlem Yağmur ve İbrahim Çoban Türkiye ve Bursa’daki son siyasi gelişmeleri analiz edecekler.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mekanın Sahibi yeni bölümüyle bu akşam yayında

Lodos Haber, Detay Haberler ve Sosyal TV ortak yapımı olarak hazırlanan Mekanın Sahibi programının yeni bölümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Erdoğan ailesinin kaçış planının anatomisini açıklayacağım” diye duyurduğu ancak içeriği boş çıkan iddiaları değerlendirilecek.

Bilindiği gibi, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, elektriği kesildiği iddiası ile mum ışığında basın toplantısı düzenlediği evinin gerçekte elektriğinin kesilmediği anlaşılmıştı. Cumhurbaşkanı adaylığı yolunda hızla yol alan CHP liderinin fos çıkan son iki açıklamasının altında neler yattığını gazeteci Özlem Yağmur ve İbrahim Çoban programda yorumladı.

Bu akşam yayına girecek olan programda ayrıca 4 dönem Nilüfer Belediye Başkanlığı yapan ve son yerel seçimde Büyükşehir’e aday gösterilen ancak Alinur Aktaş karşında seçim kaybeden Mustafa Bozbey’in bir daha Büyükşehir adayı yapılmayacağı iddiaları da gündeme gelecek. Bozbey hakkında devam eden mahkeme süreçleri de ele alınacak. Programda son olarak Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ın hangi çevrelerce hedef tahtasına oturtulduğu da değerlendirilecek. 

Bir solukta izleyeceğiniz Mekanın Sahibi program 21.00’de yayına girecek…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.