Hava Durumu

Deva Bursa'da istifa şoku: İki ilçe başkanı ard arda!..

Bursa'da Deva Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu ve DEVA Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Şenur Temur, görevlerinden ayrıldıklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Deva Bursa'da istifa şoku: İki ilçe başkanı ard arda!..

Deva Partisi Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu ve DEVA Partisi Bursa Yıldırım İlçe Başkanı Şenur Temur görevlerinden ayrıldı.Kahramanoğlu istifasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla açıkladı. Kahramanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"20.10.2021 tarihinden itibaren inanç ve heyecanla yürüttüğüm Deva Partisi Bursa Nilüfer İlçe Başkanlığı görevimi istifa ederek sonlandırdığımı tüm kamuoyuna bildiririm. Sn.Ali Babacan'a bu kıymetli görevi teslim ettiği, tüm gücümle aydınlık yarınlar için çalışmama, ülkemiz için ilmek ilmek dokudukları eylem planlarını anlatmama imkan verdiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yola çıkarken koltuklardan, makamlardan fazlası vardı yüreğimde. İnandığım yollarda, mücadelesi olmayanın hikayesi de olmaz inancı ile devam ettim. Bu ülkenin geleceği, çocukları, hayalleri için bu zor ve karanlık zamanlarda tüm gücümle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım İnsanların gözlerindeki umutsuzluğu, mutsuzluğu gördüm, onlarla umutlu yarınlar için tek tek kapı kapı dolaşarak konuştum, konuştuk. İnsanları iyileştirme sanatını kibir ve dışlama savaşına dönüştürmeyenlerin,-mış gibi siyasetin kimseye faydasının olmadığını bilenlerin bu ülkede doğa ve tüm canlılar için eşit, adil ve vicdanlı bir yaşam yaratmalarını umuyorum, bu yolda buna inanmayan yönetici konumundaki parti mensuplarıyla karşılaşmış olmaktan dolayı çok üzgün olduğumu da belirtmek istiyorum. İlk nefesim gibi son nefesimde de kalbimdeki umut ve yaşama bir damla umut olma inancı ile yolu tamamlamak dileğim. Bugüne dek yanımda olan, bana inanan, destek olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." 

YILDIRIM İLÇE BAŞKANI TEMUR...

Yıldırım İlçe Başkanı Şenur Temur da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıkladı. Temur, "12 Temmuz 2021 tarihinden bu yana gururla yürüttüğüm DEVA Partisi Bursa Yıldırım İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Görevde olduğum süreçte partinin kuruluş ilke ve değerlerini savundum. Ülkemiz için en kapsamlı şekilde çözüm önerilerini açıklayan bir partide olmak benim için onur kaynağı oldu. Dürüst siyaset ve temiz kadrolar" ilkesini benimsemiş biri olarak, bazı parti mensuplarımız için aynı ilkenin anlam ifade etmediğini üzülerek belirtmek isterim. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmasını arzu ettiğim, dürüst ve ehil kadrolarla yol yürüyeceğine inandığım ve bu yola çıkmama vesile olan Sn. Ali Babacan'a teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.