Hava Durumu

CHP Osmangazi'de devir teslim!

Geçtiğimiz hafta düzenlenen CHP Osmangazi İlçe Kongresinde oy çoğunluğu ile Cengiz Çelikten, CHP Bursa Osmangazi'nin yeni ilçe başkanı oldu. Bu kapsamda CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2023 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP Osmangazi'de devir teslim!

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Çelikten, önceki dönem ilçe başkanı Metin Yılmaz'dan görevi devraldı.

Yapılan devir teslim törenine birçok parti mensubu katıldı. Tören eski dönem ilçe başkanının konuşmasıyla başlarken Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten'in konuşmasıyla devam etti.

CHP Osmangazi Eski Dönem İlçe Başkanı Metin Yılmaz'ın konuşmasından satır başları şöyle;

İki buçuk yıldan beri onur ve gururla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimi bugün Cengiz Çelikten Bey'e devretmek için buradayım. Biraz önce buradan içeri girdiğim zaman gerçekten bir aile CHP ailesinin içine geldiğimi hissettim. Hepinizle gurur duyuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Ben CHP'liyimCHP benim ailem, siz de benim ailemsiniz. Ben sizlerle yine beraber olacağım. Sizin arkanızda olacağım. Bugün evet bayrağı devrediyorum. Cengiz Çelik'ten başkanıma ama onun arkasında yürüyeceğiz. Onunla birlikte olacağız. Biz olacağız. Birlikte olacağız arkadaşlar. Ve yine şuna inanıyorum ki CHP'nin bayrağını daha yükseklere taşıyacaksınız ve daha güzel şeyler yapacağına inanıyorum. 

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten'in konuşmasından satır başları şöyle;

20 ağustosta yapılan kongremizde bizlere inanan, oy veren bütün Partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Biz hepimiz Cumhuriyet Halk PartiliyizMetin başkanım görevi bize devrediyor. Bize bayrağı teslim ediyor ama bizimle omuz omuza çalışacağına inanıyorum. Biz gerçekten uzun bir süredir Osmangazi İlçe başkanlığı için hazırlanmadık. Bizim iddiamız iktidara gelebilmek. Yerel seçimlerden zaferle ayrılıp, zafer şarkılarımızı söyleyeceğiz. Bursa'da cumhuriyet Halk Partisinin iktidara gelmesini bekleyen binlerce insan var. Ben yönetim kurulumun sadece öncüsü başkanı olacağım. Yönetim kurulu dışındaki arkadaşlarımızın da fikir ve düşüncelerine saygı duyacağız. Herkese açık olacağız. Tüm yönetim kadrolarımızda görev dağılımı yaptıktan sonra tatile gitmek istiyorum. Ve sizlerden bunun iznini alıyorum. Tatilden döndüğümüz takdirde meydanlarda olacağız. Hiçbir şeyden korkmadan yılmadan çalışacağız. Kongre salonunda verilen emeği sizlerle bende yaşadım. Bu günde Metin başkanım bizi yalnız bırakmadı ve bundan sonra da yanımızda olacaktır diye düşünüyorum.

BARAN GÜNEŞ'TEN ÇELİKTEN'E ÇİÇEKLİ TEBRİK

CHP Osmangazi İlçe kongresinin ardından yeni başkan Cengiz Çelikten ilçe binasında devir teslim töreniyle başkanlığı devraldıktan sonra, Kongredeki rakibi Baran Güneş Çelikten'e çiçek getirdi. Dostluk rüzgarlarının estiği anlarda Güneş, bundan sonraki süreçte birlikte çalışacaklarını ve tam anlamıyla Çelikten'e destek vereceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.