Hava Durumu

CHP Milletvekili Kayıhan Pala’nın eşi Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey göreve atandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, A takımını belirliyor. Bozbey, brifing aldığı daire başkanları ile vedalaşırken, yerlerine atama yapmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP Milletvekili Kayıhan Pala’nın eşi Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey göreve atandı

Bozbey’in atadığı isimlerden biri de CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala’nın eşi Şafak Pala. CHP Milletvekili Pala’nın eşi Şafak Pala, Büyükşehir Belediyesi’nde, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na atandı. Şafak Pala atamasının, Nilüfer Belediyesi’nde yaşanan maaş krizine denk gelmesi dikkat çekti.

Nilüfer Belediyesi çalışanları, bu ayki maaşlarının tamamını alamazken, Şafak Pala Nilüfer Belediyesi’nden Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Eşi Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne geçen CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, 31 Mart öncesi, Bozbey’in siyasi rakibi Turgay Erdem’in aday gösterilmemesi için olağanüstü çaba göstermişti.

Kayıhan Pala’nın, Genel Başkan Özgür Özel ile bizzat görüşerek, Erdem’in aday yapılmamasını istediği kulislerde konuşulmuştu. Pala’nın, Turgay Erdem’i aday yapmak istememesinin arka planında, eşi Şafak Pala ile Nilüfer Belediye yönetimi ile arasındaki gerginliğin yattığı ileri sürülüyor.  

Kaynak:TiviPort

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.