Hava Durumu

Bursa Orhangazi'de çöplük yangını!

Bursa Orhangazi'ye bağlı Yeniköy mahallesinde meydana gelen olayda yol kenarında bulunan çöplükte çıkan yangın kısa sürede otluk alana sıçradı. Geniş bir alanda etkili olan yangın ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonrasında kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2023 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2023 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa Orhangazi'de çöplük yangını!

Yangın bugün Orhangazi Yeniköy yolu üzerinde bulunan çalılık alanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre yol kenarında bulunan otluk ve çalılık alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. 

Kısa sürede alevlerin yükseldiği bölgeye gelen Orhangazi itfaiye ekipleri ile Orman yangınları ile mücadele ekipleri, çöplük alanda başlayıp kısa sürede geniş bir alana yayılan yangına müdahale ederek yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonunda kontrol altına aldı.

Yangının olduğu yere gelen ve söndürme çalışmalarını takip eden Yeniköy mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu , yangının çıkış sebebinin henüz belli olmadığını ancak birileri tarafından istenerek çıkartılma ihtimalinin yüksel olduğunu ifade ederek, yangının ekipler tarafından ağaçlara sıçramadan kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.