Hava Durumu

Bursa'da ulaşım bugün ücretsiz!

Bursa'da Ramazan Bayramı dolayısı ile Büyükşehir tarafından alınan karar gereği toplu taşıma seferleri bugün ücretsiz yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2023 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2023 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da ulaşım bugün ücretsiz!

Bursa Büyükşehir Belediyes tarafından alınan karar doğrultusunda Ramazan Bayramı’nın birinci günü kent içi toplu taşıma herkese ücretsiz.

Öte yandan 23 Nisan Pazar günü ise toplu taşıma sadece öğrencilere ücretsiz olacak.

MEZARLIĞA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Buna göre Kent Meydanı’ndaki otobüs durağından bayramın birinci gününden son gününe kadar, 10.15 ile 18.30 saatleri arasında, saatte bir karşılıklı olarak Hamitler Kent Mezarlığı’na ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirilicek..

Vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesi için ise Emek Metro İstasyonu'ndan Hasköy Kent Mezarlığı'na da bugün ulaşım ücretsiz olacak.

Yine Kestel Metro İstasyonu'ndan Erdoğanköy Kent Mezarlığı'na da bayramın birinci gününden son gününde kadar 10.15 ile 18.30 saatleri arasında, ulaşım ücretsiz bir şekilde yapılabilecek.

Otobüsler gidiş istikametinde güzergah üzerindeki duraklarda sadece yolcu alacak, indirme yapmayacak. Aynı şekilde dönüş istikametinde de sadece yolcu indirmesi yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.