Hava Durumu

Bursa'da İYİ Parti'li Erkan Zorba kalp krizi geçirdi!

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Erkan Zorba kalp krizi geçirdi. Özel bir hastanede anjiyo olan Zorba, ''Seçim stresi ile İYİ ailemi de istemeden üzmüş oldum. Biraz dinlendikten sonra makamıma geri dönerek Osmangazi'nin İYİ olabilmesi için var gücümle çalışacağım'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da İYİ Parti'li Erkan Zorba kalp krizi geçirdi!

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Erkan Zorba kalp krizi geçirdi. Özel bir hastanede anjiyo olan Zorba geçirdiği kalp krizi sonucu anjiyo oldu. Tıkalı damarı stent ile açılan Zorba'nın hayati tehlikesinin olmadığı sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Hasta yatağından partililere selam göndermeyi de ihmal etmeyen Zorba "Sevdiklerimizle birlikte, sağlıklı günlerde buluşmaya çok az kaldı. Seçim stresi ile İYİ ailemi de istemeden üzmüş oldum.

Biraz dinlendikten sonra makamıma geri dönerek Osmangazi'nin İYİ olabilmesi için var gücümle çalışacağım, teşkilattaki tüm gönüldaşlarımızda bu amaç için gönüllü olarak mücadele edecektir. Milletvekilliği listelerine bakıldığında hakları gasp edilen Bursa'yı tekrar süper lige çıkartacak yıldız kadrosunu genel başkanımız sayın Meral Akşener'in öncülüğünde bizler oluşturduk. Delege ve üyelerimizin oyu sandığın sağduyusu olarak İYİ kadrolar iktidara yürüyor. Çok az kaldı." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.