Hava Durumu

Bursa'da hibrid ve elektrikli araç için özel protokol!

BUÜ, Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu ile hibrid ve elektrikli araçlar alanında Ar-Ge ve teknolojik çalışmaların yürütülmesi amacıyla protokol imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da hibrid ve elektrikli araç için özel protokol!

 Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu ile hibrid ve elektrikli araçlar alanında Ar-Ge ve teknolojik çalışmaların yürütülmesi hedefiyle özel bir protokol imzaladı.   


  BUÜ Yönetimi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun öncülük ettiği ve Üniversite-Sanayi işbirliğine katkı sunacak özel bir protokole daha imza attı. BUÜ; hibrid ve elektrikli araçlar alanında Ar-Ge, teknoloji ve kapasite geliştirmek, nitelikli insan kaynağı yetiştirmek ve bu doğrultuda sürdürülebilir çözümler üretebilmek amacıyla Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu ile işbirliği yapacak. Hazırlanan protokole Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Federasyon Başkan Vekili Mustafa Geç imza attı. 


  İmza töreninde Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan, Federasyon temsilcileri, okul yönetimi ve akademisyenler de hazır bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.