Hava Durumu

Bozbey zorlanıyor mu?

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde görevden alınan daire başkanlarının yerine atamalar yapılırken, bazı daire başkanlıklarının ve şirket genel müdürlüklerinin boş olması dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bozbey zorlanıyor mu?

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde görevden alınan daire başkanlarının yerine atamalar yapılırken, bazı daire başkanlıklarının ve şirket genel müdürlüklerinin boş olması dikkat çekiyor. Kritik görevlere ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ekip arkadaşları atanıyor. Ancak Bozbey’in en yakınındaki isimlerden Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Yalçın Işıkyıldız’ın halen hiçbir  göreve atanmaması çeşitli iddialara yol açıyor.

272299220 10159943811121963 5885738638655296594 n 1

Bozbey, Yalçın Işıkyıldız’ın eşi Pınar Işıkyıldız’ı Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na atamış, Yalçın Işıkyıldız’ı da Nilüfer Belediye başkan yardımcılığına önermişti. Ancak Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bozbey’in teklifini  kabul etmemişti. Bu durumda Bozbey’in, Yalçın  Işıkyıldız’ı ya Büyükşehir Belediyesi’nde bir daire başkanlığına ataması ya da bir belediye şirketinin başına getirmesi bekleniyordu. Ancak Bozbey’in, nepotizm (akraba kayırmacılığı) eleştirilerine yol açacağı için, Yalçın Işıkyıdız’a Büyükşehir Belediyesi’nde görev vermek için tereddüt ettiği konuşuluyor. Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlere çok sayıda atama yapılırken, Yalçın Işıkyıldız’a bugüne kadar görev verilmemesi, Bozbey’in tereddütlerini doğruluyor. 

Kaynak:Tiviport

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.