Hava Durumu

Alinur Aktaş: Son depremzedeye ulaşana kadar buradayız!

Sosyal medyadan açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Ekiplerimiz dünden bu yana sahada" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Alinur Aktaş: Son depremzedeye ulaşana kadar buradayız!

Türkiye, Kahramanmaraş'ta aynı gün 9 saat arayla yaşanan iki büyük depremle sarsıldı. Geniş bir alanda, 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem sonrası yükselen yardım çığlıklarına Bursa da duyarsız kalmadı.



Bursa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler, deprem bölgesine jet hızıyla yardım seferberliği başlattı.



Bölgeye bir yandan arama kurtarma ekipleri gönderilirken, bir yandan da ihtiyaç duyulan gıdadan giyim malzemesine kadar malzemeler toplanmaya başlandı.




Deprem bölgesinde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekiplerin dünden bu yana sahada olduğunu ve son depremzedeye ulaşılana kadar sahada kalmaya devam edeceklerini duyurdu.



Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Aktaş, "Ekiplerimiz dünden bu yana sahada. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son depremzedeye ulaşana kadar buradayız" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.