Hava Durumu

Yüksekova'da kökünü kurutma operasyonu: 7 tutuklama

Yüksekova'da kökünü kurutma operasyonu: 7 tutuklama Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 299 personel ve özel eğitimli köpeklerin katılımıyla 33 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yüksekova'da kökünü kurutma operasyonu: 7 tutuklama

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca ‘Kökünü Kurutma Operasyonları' bünyesinde Yüksekova ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslar hakkında Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat ile 3 ay süreli planlı faaliyet icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, “Yeterli delillerin toplanmasına müteakip Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Hakkari İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli 299 personel ve özel eğitimli köpeklerin katılımıyla Yüksekova ve Van'ın Edremit ilçesinde 33 ayrı adreste toplam 37 şüpheli şahıs hakkında eş zamanlı operasyon icra edilmiştir. İcra edilen operasyon neticesinde 7 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile ilimizin huzuru için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.