Hava Durumu

Millet Bahçesi'ndeki ata cinsel saldırı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Üreğil Millet Bahçesi'nde özel bir işletmeye ait at binme işletmesinde çalıştırılan bir ata, cinsel saldırı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Millet Bahçesi'ndeki ata cinsel saldırı!

Gazete Duvar'ın haberine göre; Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Hayvanların Yaşam Hakları Federasyonu (HayKonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi Başkanı Tuğba Gürsoy ve avukatlar, işletmeye giderek bilgi aldı.

'OLAY RAMAZAN AYINDA GERÇEKLEŞTİ'

Belediye tarafından işletmeye tahsis edilen at binme işletmesinde gerçekleşen olayın, Ramazan ayında yaşandığını belirten Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi Başkanı Tuğba Gürsoy, atın sağlık durumuyla ilgili bilgi alamadıklarını söyledi. İşletmenin kime ait olduğuyla ilgili bilgiye de ulaşamadıklarını belirten Gürsoy, "Olayla ilgili işlem başlatıldığına ilişkin söylemlerde bulunuldu ancak dosyayı henüz göremedik. Dosyayı incelememizin ardından gerçekten durum nedir, göreceğiz ve sonrasında daha detaylı bilgi geçeceğiz. Şu aşamada olayı gerçekleştiren 2 kişinin olduğu ve bunların 18 yaş altı çocuklar olduğu söyleniyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.