Hava Durumu

Komşusunun köpeği elini parçaladı!

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan kepçe operatörünün parmağı koptu, eli de parçalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2023 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2023 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Komşusunun köpeği elini parçaladı!

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde iş için gittiği komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan kepçe operatörünün parmağı koptu, eli de parçalandı. 23 gün boyunca hastanede tedavi gören vatandaş, taburcu edildi.


Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde kepçe operatörlüğü yapan Adem Kibritçi, komşusunun evine çalışmak için gitti. Kepçe ile gittiği evin önünden araçtan inen Adem Kibritçi’ye evde bulunan köpek saldırdı. Köpeğin saldırısında işaret parmağı kopan ve eli parçalanan Adem Kibritçi, kaçarak köpekten kurtuldu. Kendi imkanlarıyla İhsangazi Devlet Hastanesine giden Adem Kibritçi, buradaki ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Daha sonra Ankara Şehir Hastanesine sevk edilen Kibritçi, tedavi altına alındı.




Adem Kibritçi’nin parmağı, doku uyuşmazlığı sebebiyle doktorlar tarafından tarafından kesildi. Kibritçi'nin ayağından alınan doku, kesilen parmağının yerine yerleştirildi. 23 gün boyunca hastanede tedavi gören Kibritçi, daha sonra taburcu edilerek evine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.