Hava Durumu

İntihar eden genç, ruhsatsız silah ticareti soruşturmasına yol açtı

Marmaris'te bir genç, oto tamirhanesinde intihar ederek yaşamına son verdi. Soruşturma sonucunda, gençin ölmeden önce ruhsatsız bir tüfek satın aldığı ortaya çıktı. Bu tüfeği temin eden halk otobüsü şoförünün evinde yapılan operasyonda ise 21 tüfek ve 8 tabanca ile 2 bin 661 fişek ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı ve polisteki işlemleri devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2023 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2023 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İntihar eden genç, ruhsatsız silah ticareti soruşturmasına yol açtı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 18 yaşındaki Efekan Ender'in pompalı tüfekle hayatına son vermesinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, gencin WhatsApp konuşmalarını inceledi. Yazışmalarda Ender'in kendi yaşıtlarıyla silah ticareti için konuştuğunu belirleyen polis ekipleri, pompalı tüfeği satan şüpheliyi evine düzenlenen baskınla yakaladı. Evde yapılan aramada 1 torna tezgahı, 21 tüfek, 7 kurusıkı tabanca, 1 tabanca ve 2 bin 661 fişek ele geçirildi.

POMPALI TÜFEKLE HAYATINA SON VERDİ

Marmaris'in Çamdibi Mahallesi Ata Sanayi Sitesi'nde dün saat 09.00 sıralarında oto tamirhanesini açan iş yeri çalışanları Efekan Ender'i kanlar içerisinde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başına pompalı tüfekle ateş ederek öldüğü belirlenen Ender'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.