Hava Durumu

 Ehliyet sınavında kopya düzeneğiyle yakalandı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir vatandaş, ehliyet sınavını geçmek için kopya düzeneği hazırladı. Hazırlanan düzeneği, kapıdaki polis fark etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
 Ehliyet sınavında kopya düzeneğiyle yakalandı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ehliyet almak için düzenlenen e-sınavı bir türlü geçemeyen vatandaş, uzaktan kameralı bağlantı kurarak sınavı geçmeye yönelik kopya düzeneği hazırladı. Hazırlanan düzenek, kapıdaki polisin dikkatinden kaçmayınca şahsın sınavı geçme hayali bir kez daha suya düştü.   
 


  İzmit ilçesinde bulunan e-sınav merkezinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ehliyet almak için yapılan e-sınavı bir türlü geçemeyen vatandaş, kopya düzeneği hazırladı. Sınavı geçmek isteyen kişi, polarının içerisindeki yuvarlak göze kamera sakladı. Uzaktan bağlantı kurmak için de çantasında düzenek hazırlayan şahıs, soruları karşı tarafa uzaktan bağlantıyla gösterip kulaklıktan aldığı cevaplarla işaretlemeyi planladı.



Şahsın planı ve sınavı bu şekilde geçme hayalleri ise kapıda görevli polisin dikkati sayesinde suya düştü. Polis tarafından yakalanan şahsın kopya düzeneği hazırladığı ortaya çıkınca sınava girişi iptal edildi. Genç şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.