Hava Durumu

Çocuğuna şiddet uygulayan baba gözaltına alındı!

Mersin'de çocuğuna şiddet uygulayan Yabancı uyruklu S.S. (30), gözaltına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise şiddet gören çocuk ve 2 kardeşinin Bakanlığa ait kuruluşa yerleştirildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2023 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Çocuğuna şiddet uygulayan baba gözaltına alındı!

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Hebilli Mahallesi'nde bir kişinin çocuğuna şiddet uyguladığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçti.

Yabancı uyruklu baba gözaltında

Paylaşılan görüntüleri inceleyen ekipler, kimliği tespit edilen yabancı uyruklu S.S.'yi evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Gözaltına alınan S.S.'nin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği belirtilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerinin de olayla ilgili çalışma başlattığı bildirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan Mersin'de bir babanın çocuğuna yönelik şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Şiddete maruz kalan çocuk ve 2 kardeşi hakkında koruma kararı

Bakanlığın Mersin İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihbarla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan araştırmalar neticesinde ilgili şahsın gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, "Bakanlığımız uzmanlarınca yapılan değerlendirmeler neticesinde şiddete maruz kalan çocuk ve 2 kardeşi hakkında koruma tedbiri kararı talep edilmiş ve adli mercilerce talebimiz kabul edilerek çocuklar Bakanlığımıza ait kuruluşa yerleştirilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, Bakanlığın olayla ilgili tüm hukuki süreçlere müdahil olup konuyu yakından takip ettiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.