Hava Durumu

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması

Teknik direktör arayışları süren Beşiktaş ile ismi anılan Sergen Yalçın transfer iddialarına yanıt verdi. Deneyimli çalıştırıcı, "Etik olarak sezonu bitirmeden herhangi bir kulüple görüşme yapmayı düşünmüyorum. Antalyaspor'un teknik direktörüyüm ve önümde 4 maç var" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, Ekol TV'de yaptığı açıklamalarda Beşiktaş iddialarına yanıt verdi.

Siyah-beyazlılarda Fernando Santos'un ayrılığının ardından "doğal aday" olduğu belirtilen Sergen Yalçın, şu ifadeleri kullandı;

"SEZONU BİTİRMEDEN GÖRÜŞMEM"

"Etik olarak sezonu bitirmeden herhangi bir kulüple görüşme yapmayı düşünmüyorum. Antalyaspor'un teknik direktörüyüm ve önümde 4 maç var."

"Şu an için kafamda bir plan ve program yok. Sezon bittikten sonra şartları önümüze koyacağız, ekibimle de görüşeceğim. Tek başıma hareket etmiyorum."

"Benim Beşiktaş'ta olmamı isteyen taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Onlar benim için çok önemli. Büyük takımda çalışırken arkanızda taraftarın olması gerek. Onlar olmadan başarılı olma ihtimaliniz yok"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.