Hava Durumu

Ümit Özdağ: Canı cehenneme ucuz iç gücünün.

Seçimin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacılarla ilgili fikrini ortaya koydu: "Ucuz iş gücüymüş! Canı cehenneme ucuz iç gücünün!"

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ümit Özdağ: Canı cehenneme ucuz iç gücünün.

28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turuna günler kala siyaset gündeminde hareketlilik sürüyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıklamıştı. Bu karardan sonra FOX TV canlı yayınında açıklamalarda bulunan Özdağ, sığınmacılarla ilgili konuştu ve çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıklamasının ardından Ümit Özdağ, canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sığınmacılarla ilgili çıkışlarını sürdüren Özdağ, "Türk halkı böyle bir zulüm görmedi. Ucuz iş gücüymüş! Canı cehenneme ucuz iç gücünün" dedi.

Özdağ'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Türk halkının yüzde 90'u göçmenler için 'Artık yeter!' diyor. Türk halkı bu fırsatı doğru kullanmalıdır. Kendimize ülkemize çocuklarımıza yazık etmeyelim. Bu seçim göçmenler gitsin mi kalsın mı seçimidir. Sığınmacıları vatanlarına yollamak durumundayız. Türk halkı böyle bir zulüm görmedi! Harcadığımız para 150 milyar dolar!

"CANI CEHENNEME UCUZ İŞ GÜCÜNÜN"

Bu insanlar yoruldu! Ucuz iş gücüymüş! Canı cehenneme ucuz iç gücünün... Bu hakları Türk haklarına da verin. Türk halkı da bedava ilaç alsın. Türk halkına da 3. çocuktan sonra destek verin.

Seçimin ve seçim sürecinin yorgunluğu var. Bunu söylemesem sanırım doğru olmaz. Her ilde milletvekili adayı gibi dolaştım. Mahalle mahalle pazar pazar gezdim. Yorgunum ama gelecekten de umutluyum.

Pazar günü Türkiye'nin göçmenistan olmasını engelleyecek bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Bu seçim artık bir referandum, bu net.

Milletimizin yüzde 90'ı bizim gibi düşünüyor. Verdiğimiz bu sözü sayın Kılıçdaroğlu veriyor. 1 yıl içerisinde kaçak ve göçmenleri yollayacağız diyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.