Hava Durumu

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklamalar

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle: Cumhurbaşkanımız önümüzdeki yaz döneminin iyi değerlendirilmesi gerektiği, Cumhur İttifakı siyasetinin vatandaşa ulaştırılmasını ifade ettiler. İttifakın birliği konusunda hassasiyetlerini bir kez daha vurguladılar. 

TERÖRİSTANA GÖZ YUMULMACAK

Suriye'nin kuzeyindeki terörist faaliyetleri yakından takip ediyoruz. YPG PYD unsurlarının yerel seçim arayışı vardı. Şiddetle karşı çıkmıştık. Çeşitli arayışlar var. Sert tutumumuzu sürdüreceğiz. DEAŞ ile mücadele bahanesi ile demokrasi diye pazarlanılması kabul edilemez. Esasında teröristan kurulması anlamına gelir. Terör devleti kurmak için bir yöntemi istismar ediyorlar. Bu daha büyük kaosa neden olabilecek. Suriye toprak bütünlüğünü ve Türkiye'yi tehdit eden gelişme olarak değerlendirilecek ve anında müdahale edilecektir.

VERGİ REFORM PAKETİNDE SONA DOĞRU

Şuraya da buraya da vergi gelecek açıklamaları spekülatiftir. Vergi adaletinin sağlanması için yapılan çalışmalardır. Bir taslak söz konusu olduğunda uygun görülen her şey o taslağa yazılır. Resmi olarak açıklanmamış spekülasyonlara itibar edilmemeli. Ekonomi yönetimimiz şeffaf bir program hazırlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.