Hava Durumu

Ünlü oyuncu yürüyüş yaparken kayboldu!

İngiliz Aktör, Kaliforniya dağlarında yürüyüş yaparken kayboldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ünlü oyuncu yürüyüş yaparken kayboldu!

Amerika polisi, İngiliz aktör Julian Sands'in geçtiğimiz haftalarda iki kişinin öldüğü 'son derece tehlikeli' Kaliforniya dağlarında beş gündür kayıp olduğunu doğruladı. Oscar adayı filmlerde rol alan yıldızın Kaliforniya'daki San Gabriel Dağlarında kaybolan iki yürüyüşçüden biri olduğu ortaya çıktı.

65 yaşındaki yıldız, en son Cuma günü Mount Baldy bölgesinde görüldü ve ailesi o zamandan beri kendisiyle irtibata geçmedi. Yetkililer, aktörün bulunacağına dair umutlarını koruyor.

"DAĞDAN ÇEKİLDİLER"

The Mirror'da yer alan habere göre; erken saatlerde paylaşılan bir açıklamada, "13 Ocak Cuma günü saat 7:30 sularında, Kuzey Hollywood'dan 65 yaşındaki Julian Sands olarak tanımlanan bir yürüyüşçünün Baldy Bowl bölgesinde kaybolduğu bildirildi" denildi. Açıklama, şöyle devam etti:

Şerif Departmanı Arama ve Kurtarma ekipleri, olaya müdahale ederek arama çalışmalarına başladı. Çığ riskleri ve patika koşulları nedeniyle, yer ekipleri Cumartesi akşamı dağdan çekildi. Ancak hava koşulları elverdiğinde helikopter ve insansız hava araçlarıyla aramaya devam ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.