Hava Durumu

Takıları neden geri vermediği belli oldu!

30 Nisan’da iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Hadise, evliliği 5’inci ayını doldurmadan boşanma kararı almıştı. Geçtiğimiz hafta Beykoz Adliyesi’nde görülen davada resmen boşanan Hadise ve Dinçerler çifti hakkındaki iddialar ayrılık sonrası da devam ediyor. İddialara göre takıları geri isteyen Dinçerler’e Hadise’den ret cevabı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2022 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2022 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Takıları neden geri vermediği belli oldu!

Olaylı bir ayrılık süreci geçiren Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti geçtiğimiz hafta Beykoz 2. Aile Mahkemesinde resmi olarak boşandı. Boşanma öncesi düğünde takılan takıları isteyen Mehmet Dinçerler’le anlaşmaya varan Hadise, iddiaya göre takıları vermekten vazgeçti. Tek celsede biten evlilikte Hadise’nin takıları vermek istememesinin nedeni ise Dinçerler’in Hadise’ye olan borcu olduğu söyleniyor.

Hadise'nin avukatı Hakan Öncel çiftin takılar nedeniyle yaşadıkları anlaşmazlığı doğruladı ve bu sürecin boşanmayı geciktirdiğini söyledi. Takıları Mehmet Dinçerler'e geri vermek istemeyen Hadise'nin nedeni ise iddiaya göre evliyken Dinçerler’e yüklü miktarda borç para vermiş olması. Yakın çevresinin söylediklerine göre Hadise, düğün takılan takıları vermedi ve  “bana olan borcuna saysın” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.