Hava Durumu

"Saçlarım yüzünden dışlandım"

Unutma Beni, Manolya, Saatler ve Ateşli Geceler gibi unutulmaz yapımlarda rol alan ABD’li oyuncu Julianne Moore, Hollywood’un kadınlar üzerindeki güzellik algısına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
"Saçlarım yüzünden dışlandım"

2015 yılında Still Alice (Unutma Beni) filmiyle Oscar’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Julianne Moore, kariyerinin ilk yıllarında kendisine güzel görünmesiyle ilgili baskı yapıldığını söyledi.

The Times of London’a konuşan Moore, “Yaptığımız işte fiziğin ve görünümün önemli olduğunu biliyorum ama güzellik ve çekicilik öznel kavramlardır” dedi

"SAÇLARIM YÜZÜNDEN DIŞLANDIM"

Annesi aslen İrlandalı olan 62 yaşındaki oyuncu, soluk tenli ve kızıl saçlı olmak yerine bazen buğday tenli olmanın hayalini kurduğunu söyledi.

Oscar’lı oyuncu “Saçlarımın rengi büyürken hep dışlanmama sebep oldu. Kızıl saçlılar dünya nüfusunun yüzde ikisini oluşturuyor. Kimse azınlık bir grupta olmak istemez, özellikle küçük bir çocuk. Şimdi kızıl saçlarım ve çillerimle daha barışığım” dedi.

“DAHA GÜZEL GÖRÜNMEYE ÇALIŞ”

62 yaşındaki oyuncu, kim olduğunu söylemese de önemli bir Hollywood figürünün kendisine “Daha güzel görünmeye çalış” dediğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.