Hava Durumu

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Bir senedir pankreas tedavisi gören Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. 47 kiloya düştüğünü belirten oryantal, "Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim. Benim diyen manken bile 47 kilo değildir" dedi. Sevilen isim, sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan ve tedavisi devam eden Tanyeli, abisinden gelen haberle sarsılmıştı. Ünlü ismin abisi, aylardır mücadele ettiği kansere yenik düşmüştü.

"BİR MELEKTİ"

Asıl adı Öznur Kral olan Tanyeli, ölüm haberini Instagram hesabından paylaşıp, duygularını dile getirmişti:

Kanser işte... Annemden sonra, 54 yaşında ağabeyimin de sebebi oldu. Aylardır mücadele eden ve her yerini saran kanser. Bugün ağabeyim de kansere yenik düştü, hakkın rahmetine kavuştu. Bir melekti, iyi bir insandı, bir başka hikâyeydi ağabeyim. Satırlara değil sayfalara sığmayan bir sürü acı deneyimle doluydu. Dünya günlüğü dersler sert, o ise çok naifti. Çocukluğumda dayaklar deryasında bize siper olan canım kahramanım kara yağız ağabeyim. Ruhun özgürleşti. Mekanın cennet bahçeleri olsun. Allah’ımdan niyaz ederim, dualarım duyulsun. Seni çok seviyorum, hoşçakal ağabeyim.

"KANSERDEN DEĞİL GRİPTEN GİDİYORUM SANDIM"

Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt veren ünlü isim, "10 gün sonra ilk defa evden dışarı çıkabildim. İyiyim ama biraz kalabalık. Hava almak istedim. Ödül törenine gideceğim akşam, alışveriş yaptım. Kalabalıkta durmamaya gayret gösteriyorum. Çok büyük bir salgın var. Tedavi sürecinde olduğum için enfeksiyona açığım. Bir grip oldum. Kanserden değil gripten gidiyorum sandım. Şu andaki grip salgını koronavirüsten daha beter. İnsanı yerle bir ediyor. Hepimiz dikkat edelim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.