Hava Durumu

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Müjdat Gezen'e tepki

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut, Müjdat Gezen'in diziyle ilgili açıklamasına tepki göstererek, "Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Müjdat Gezen'e tepki

GazaeteDuvar'ın haberine göre; Müjdat Gezen, Show TV'nin yapımını Gold Film'in üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında, "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar" ifadelerini kullandı. Gezen'in açıklamasının ardından 'Kızılcık Şerbeti'nin final yapacağı öne sürüldü. 

Dizide Fatih Ünal karakterini canlandıran oyuncu Doğukan Güngör, konuya dair açıklama yaparak, "Kim demiş, bizim haberimiz yok? Gayet mutluyuz" dedi. 

'GÜÇLENEREK DEVAM EDECEĞİZ'

Gezen'in açıklamasına 'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. 

Turgut, "Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin" diye konuştu. 

Müjdat Gezen, Show TV'nin yapımını Gold Film'in üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında, "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar" ifadelerini kullandı. Gezen'in açıklamasının ardından 'Kızılcık Şerbeti'nin final yapacağı öne sürüldü. Dizide Fatih Ünal karakterini canlandıran oyuncu Doğukan Güngör, konuya dair açıklama yaparak, "Kim demiş, bizim haberimiz yok? Gayet mutluyuz" dedi. 'GÜÇLENEREK DEVAM EDECEĞİZ' Gezen'in açıklamasına 'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. Turgut, "Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.