Hava Durumu

"Keşke ben ölseydim"

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki gece Yeşilköy'de bir restoranda cinayete kurban gitmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun sunucu eşi Ece Erken'den duygusal bir paylaşım geldi. Erken, "Uyuyup uyansam ve kabusum bitse" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2022 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2022 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
"Keşke ben ölseydim"

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesinin yankılar sürüyor. Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile cenazeye  gelen Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.

SON SÖZLERİNİ CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Acı haberi 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında duyuran Bircan Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin "Lütfen beni kurtarın" olduğunu söyledi. Bircan Bali, yakın arkadaşı Ece Erken'in acı haber sonrası ilk sözlerini de açıkladı.

"NASIL DAYANACAĞIM?"

Beyaz TV'de yayınlanan programda gözyaşlarına hakim olamayan yorumcu, Ece Erken'den haber aldığını açıklarken, "Ece'nin annesiyle konuştum. Ece, 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de 'Biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle' demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii" ifadelerini kullandı.

RİZE'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Tüm bunların ardından sessizliğini bozan Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yarın Rize'de yapılacak cenaze törenine ilişkin bilgileri paylaştı.

Erken'in söz konusu paylaşımında ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin Rize’nin Fındıklı ilçesinde defnedileceği bilgisi yer aldı.

ECE ERKEN'DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ece Erken daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çekilmiş bir pozunu paylaştı. Erken'in bu paylaşımı yürekleri dağladı.

"UYANIP UYANSAM KABUSUM BİTSE!"

Bircan Bali'nin iddiasına göre; 3-4 tane ağır sakinleştirici alan Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından "Uyuyup uyansam ve kabusum bitse" dediği öğrenildi.

SnobMagazin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.