Hava Durumu

Evliliğindeki krize George Clooney müdahalesi

20 yıldır evli olan Julia Roberts ile Danny Moder'ın ilişkisinde bir gerginlik olduğu ileri sürüldü. Üç çocukları bulunan çiftin arasını ise Roberts'ın yakın arkadaşı George Clooney'nin düzelttiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2022 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2022 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Evliliğindeki krize George Clooney müdahalesi

Hollywood yıldızı Julia Roberts'ın, 2002'de nikâh masasına oturduğu görüntü yönetmeni Danny Moder ile ilişkilerinin yolunda gitmediği ortaya atıldı. Üç çocukları bulunan çiftin arasını ise oyuncu George Clooney'nin düzelttiği konuşuluyor.

RadarOnline'a konuşan bir kaynak, Julia Roberts'ın çekimlerinin yoğunluğuyla Moder'ın göz önünde olmak istememesi ve kırmızı halıda eşinin yanında görünmekten çekinmesi gibi durumlar birleşince çiftin arasının bir süredir gergin olduğunu iddia etti.

GEORGE CLOONEY ARAYA GİRDİ

Aynı kaynak, Clooney'nin tatlı dille Roberts'a "Danny'ye çok yüklenmemesini" tavsiye ettikten sonra 20 yıllık evliliğin tekrar rayına oturduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

2022'nin çiftin ilişkisi için zor bir yıl olduğu arkadaşları tarafından biliniyordu. Julia, her şey yolunda gibi davranıyordu ama arkadaşları çiftin artık çok az görüştüğünü aylardır açıkça konuşuyordu.

Kaynak, Roberts ve Moder'ın birbirini çok sevdiğini vurgulayarak, "George gibi iyi arkadaşları sayesinde aralarını düzelttiler" dedi.

ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

Julia Roberts ve Danny Moder'ın ikiz çocukları Hazel ve Phinnaeus, 18; küçük oğulları Henry ise 15 yaşında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.