Hava Durumu

Yılbaşı rekoru Sibel Can'da

Sibel Can rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtladı! Altı yıl aradan sonra ilk kez İstanbul'da Cahide Palazzo'da sahneye çıkan usta sanatçı, gündeme bomba gibi düşmüştü. Sahnesi, sesi ve kıyafetiyle günlerce konuşulan Sibel Can, bu haberle yeniden gündemi sallayacak!

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2021 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2021 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yılbaşı rekoru Sibel Can'da

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Yılbaşı gecesi sahneye çıkması için onlarca teklif alan sanatçı, tercihini yeniden Cahide Palazzo'dan yana kullandı. Cahide Palazzo'nun yoğun ısrarını kıramayan Can, pandemi sonrası ilk kez bir yılbaşı gecesinde sahnede olacak. Aldığım duyumlara göre Cahide Palazzo'nun ortakları, Sibel Can için kesenin ağzını açarak yılbaşı galası için 2,5 milyon TL teklif etmiş. İlk program için 1 milyon TL alan sanatçı, 11 Aralık'ta yeniden Palazzo sahnesinde olacak.

Bu program için de 1 milyon TL alacak olan Can, üç gecelik sahne için toplamda 4,5 milyon TL alarak rekora imza atıyor. Geçtiğimiz hafta sanatçıların yılbaşı programları ve alacakları rakamlar açıklanmıştı. En yüksek ücretler 900 bin 1 milyon TL arasındaydı. 2,5 milyon TL ile Sibel Can, çıtayı erişilemeyecek bir noktaya taşımış oldu!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.