Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: "Yine söylüyorum, kanunsuz ne yaptırıyorlarsa pazartesi itibarıyla durun!"

CHP lideri Kılıçdaroğlu devlet memurlarına yaptığı çağrıyı yineledi, "Yine söylüyorum, kanunsuz ne yaptırıyorlarsa pazartesi itibarıyla durun. Yolsuzlukla mücadele edeceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2021 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2021 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kılıçdaroğlu: "Yine söylüyorum, kanunsuz ne yaptırıyorlarsa pazartesi itibarıyla durun!"

Kılıçdaroğlu: "Yine söylüyorum, kanunsuz ne yaptırıyorlarsa pazartesi itibarıyla durun!"

CHP lideri Kılıçdaroğlu devlet memurlarına yaptığı çağrıyı yineledi, "Yine söylüyorum, kanunsuz ne yaptırıyorlarsa pazartesi itibarıyla durun" dedi; "

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile devlet memurlarına seslenerek,"18 Ekim pazartesi itibariyle, bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz desteğin tüm sorumluluğu, size de ait olmaya başlayacaktır" dedi.

Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Afrika'ya hareket etmeden önce, "Kılıçdaroğlu'nun kamu görevlilerine yönelik bu tehdidi, siyasi garabetini bir kenara bıraktım aynı zamanda açıkça bir suçtur. Sen nasıl olur da bu ülkenin memurlarını tehdit edersin?" eleştirisi yöneltti.

Kılıçdaroğlu bugün Yerel Medya Çalıştayı'nda Erdoğan'ın bu açıklamasına şu sözlerle yanıt verdi:

"Dün sosyal medyada açıklamam oldu. Kamu görevlilerine seslendim. 27.5 yıl kamuda görev yapan ve bugün de siyasette bulunan kişi olarak kamu görevlilerine hitap ediyorum. Gazetecilik etik değerleri yüksek olan bir meslekse, kamu görevlileri için de aynı şey geçerlidir.

Kamuda görev yapan kişi bir ailenin ya da bir partinin militanı olamaz. Gidip oy verebilir ama görevini yasalar çerçevesinde yapması gerekir. 

Yine söylüyorum, kanunsuz ne yaptırıyorlarsa pazartesi itibarıyla durun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.