Hava Durumu

THY'den Jose Mourinholu reklam filmi

THY, ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 Londra Finali için bir reklam filmi çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
THY'den Jose Mourinholu reklam filmi

Türk Hava Yolları (THY), futbol dünyasının ünlü teknik direktörlerinden Jose Mourinho ile işbirliği yaparak, UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 Londra Finali için özel bir reklam filmi yayınladı. Reklam filmi, THY'nin sponsorluğundaki bu prestijli turnuva için çekildi ve Mourinho'nun THY uçak içi deneyimlerini gözler önüne serdi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Mourinho'nun başrolde olduğu reklam filmi, THY'nin "Business Class" hizmetlerinin kalitesini ve konforunu vurguluyor. Filmde, Portekizli teknik direktör, THY uçağında bir satranç müsabakasında rakibini mağlup ederken, aynı zamanda şirketin sunmuş olduğu gurme yemeklerin tadını çıkarıyor ve canlı olarak bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçını izliyor.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi gibi küresel bir etkinliğin resmi sponsoru olmanın şirket için büyük bir onur kaynağı olduğunu belirtti. Bolat, "Jose Mourinho ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, markamızın uluslararası alanda tanınmasını ve spora olan desteğimizi pekiştirmektedir" dedi.

Mourinho ise, THY ile çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ve işbirliğinin, kazanma tutkusunu ve THY'nin eşsiz hizmet anlayışını birleştirdiğini ifade etti. Ayrıca, THY'nin, aldığı ödüllerle Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketlerinden biri olduğunu vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.