Hava Durumu

Bursa'dan ünlü olmak için kaçtı!

Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. Programa katılan aile, arabesk müziğe tutkusu olan Kaan'ın saçlarının önünden kesip kendisine Müslüm Gürses'e benzemek için bıyık yaptığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'dan ünlü olmak için kaçtı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz hafta ilginç bir olay yaşandı.15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam, 21 Nisan Pazar günü Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesi'nden kayboldu. Kaan'ın İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gittiği, daha sonra kaybolduğu belirtildi.

15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ı aramak için Müge Anlı'ya başvuran ailenin arayışı devam ediyor. Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam'ın İstanbul'a ünlü olma hayaliyle geldiği belirtilmişti.

Müslüm Gürses hayranı olan Kaan'ın arabeskçiye benzemek için saçlarının önünden kesip takma bıyık taktığı belirtildi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'I ARIYOR

Görgü tanıkları Kaan'ın sevgilisini aradığını ve onun nerede oturduğunu sorduğunu aktardı. Tanıklar, Kaan'ın sevgilisinin kim olduğunu merak ederek sordular. Kaan, elinde resmi olmadığını belirtti ve internet üzerinden Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu söyledi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.