Hava Durumu

Bursaspor teklifi resmen açıkladı! Batuhan Kör ve Ali Akman...

Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan ve Bursaspor'da harikalar yaratan genç futbolcular Ali Akman ve Batuhan Kör ile ilgili resmi açıklama geldi. Birçok takımın peşinde olduğu genç futbolculara gelen teklif ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor teklifi resmen açıkladı! Batuhan Kör ve Ali Akman...

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda TFF 1. Lig ekibi Bursaspor, normal süresi 3-3 tamamlanan maçta Süper Lig ekibi Göztepe'yi uzatmalar sonucu 5-4 mağlup etti ve son 16'ya yükseldi. Bursaspor'da Batuhan Kör attığı 4 golle yıldızlaştı.

İzmir temsilcisinin sayıları 32'de Brown Ideye ile 73'te Cüneyt Köz(k.k) ile 83 ve 117'de Pape Cherif Ndiaye'den geldi. Yeşil-beyazlıların gollerini ise 31, 47, 90+9, ve 120+3. dakikalarda Batuhan Kör ile 90+5'te Çağatay Yılmaz kaydetti.

4 golle damga vurdu 

Bursaspor'da 19 yaşındaki Batuhan Kör takımı adına 4 gole imza attı ve maça damgasını vurdu.

Birçok takım izliyor 

Bursaspor altyapısında yetişen Batuhan Kör'ün kulübüyle sözleşmesi 2023 yılına kadar sürüyor. 19 yaşındaki oyuncuyu birçok takımın izlediği belirtiliyor.

Ali Akman ve Batuhan Kapacak göz dolduruyor 

Batuhan Kör'ün yanı sıra Yeşil-beyazlı ekipte Ali Akman, Burak Kapacak performanslarıyla göz dolduruyor. Genç isimler devlerin takibinde bulunuyor.

8 gol 3 asist 

18 yaşındaki Ali Akman bu sezon 15 maçta görev yaparken 8 gol ve 3 asist üretti. Altyapının bir diğer ismi Burak Kapacak ise 15 maçta 4 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Başkan yardımcısı konuştu 

Transfer konusunda açıklama yapan Bursaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Besim Hacıoğulları, şampiyonluk yolunda oyuncuları elden çıkarmak istemediklerini söyledi.

"4 kulüp ciddi şekilde ilgileniyor" 

Hacıoğulları, "Biz bu şehri aslanlar gibi temsil eden bu şehrin çocuklarının mücadelesiyle Süper Lig'e geri dönmek istiyoruz. Ali Akman, Burak Kapacak ve Batuhan Kör ile Avrupa'dan 4 kulüp ciddi şekilde ilgileniyor ama şampiyonluğa giderken oyuncularımızı satmayı kesinlikle düşünmüyoruz." dedi.

Batuhan'dan 2 maçta 6 gol 

Yeşil-beyazlı ekibin altyapısından yetişen Batuhan Kör, A takım formasıyla ilk kez bu sezon mücadele ediyor. Göztepe karşısında 4 gol kaydeden Batuhan Kör, Bursaspor'un TFF 1. Lig'in 14. haftasında sahasında oynadığı ve 3-0 kazandığı Yılport Samsunspor maçında 2 kez fileleri havalandırmıştı.

2023' kadar sözleşmesi var 

Kanatlarda ve ileri uçta oynayabilen 1,81 metre boyundaki Batuhan Kör'ün Bursaspor ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

20 gole katkı 

18 yaşındaki Ali Akman, bu sezon 14'ü lig, 1'i de kupa olmak üzere toplam 15 maçta 8 gol 3 asistlik performansıyla 11 gole doğrudan etki etmeyi başardı. 19 yaşındaki Batuhan Kör ise 12'si lig, 3'ü de kupa müsabakasında toplam 15 maça çıkarken, 9 gollük bir performans gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.