Hava Durumu

İmamoğlu, Bozbey'in teziyle seslendi: "Oylarınızı yok saydılar!"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bursa ziyaretinde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını kaybeden Mustafa Bozbey'in enteresan teziyle seslendi: "Sizlerin oylarınızı yok saydılar!"

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İmamoğlu, Bozbey'in teziyle seslendi: "Oylarınızı yok saydılar!"

Ekrem İmamoğlu, Bursa'ya yaptıığı ziyaret kapsamında Nilüfer Belediyesi önünde vatandaşlara seslendi. 

"Hiç bir zaman hak yemedim, hakkımı da yedirmem. Atatürk'ün 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ifadesini yok saydılar!" 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasında, bir önceki yerel seçimde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu AK Partili Alinur Aktaş'a kaptıran Mustafa Bozbey'in enteresan tezleri üzerinden gittiği dikkat çekti. 

Bursalıların Bozbey'e verdiği oyların yok sayıldığını öne süren İmamoğlu şunları söyledi:

"Türkiye'nin bir çok yerinde olduğu gibi Bursa'nın da o doğru yerde olmadığını ifade ediyorum. Bursa için gelecekte çok güzel günlerin bizi beklediğini, 2023 ve 2024 için coşku ümit ve kararlılıkla ilan ediyor ve söylüyorum. 

Kıymetli dostlarım, 'Ekrem İmamoğlu'nun Bursa'da ne işi var'? demişlerdir. Beni Bursa'ya onlar zorla yolladı. Yoksa ben zaten Bursa'ya gelirdim, geliyordum.

Bu buluşmadaki temel amaç ortaya koydukları haksızlığa, hukuksuzluğa ve demokrasiye verdiği zarara karşı beni milletimizle buluşmaya onlar mecbur ettiler.

Onlar sizin iradenizi yok saydılar. Sizlerin oylarınızı yok saydılar."

İmamoğlu'nun bu tuhaf cümleleri sarf etmesi üzerine partililer, "Bozbey sufle vermiş. Yazık ki İmamoğlu da söylenenlere itimat etmiş"  yorumunu yaptı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.