Hava Durumu

Bursa’nın ‘Ağbaba’sı iş başında

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 1 Mayıs’ta Bursa’ya geldi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti, akşam saatlerinde ise kendisine yakın partililerle yemek yedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa’nın ‘Ağbaba’sı iş başında

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 1 Mayıs’ta Bursa’ya geldi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti, akşam saatlerinde ise kendisine yakın partililerle yemek yedi. Ağbaba’nın genel merkezde hiçbir görevi olmamasına rağmen, genel başkan yardımcısı  gibi muamele görmesi dikkat çekti. Ağbaba, CHP Bursa siyasetini dizayn etmekle eleştiriliyor. Veli Ağbaba, 2023 milletvekili seçiminde, son gece milletvekili listesine Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nu yazdırmış, 2024 yerel seçimindeyse Bursa’daki birçok belediye başkanının belirlenmesinde etkin olmuştu. Seçim bölgesi Malatya olmasına rağmen, Bursa siyasetinden elini çekmeyen Veli Ağbaba’nın, Bursa ile nasıl bir bağı olduğu CHP örgütlerinde sıkça sorgulanıyor. Ağbaba’nın son Bursa gezisi de zihinlerde soru işaretleri doğurdu. 31 Mart seçimlerinin ardından henüz ne genel başkan ne de genel başkan yardımcıları Bursa’yı ziyaret etmezken, vakit kaybetmeden Bursa’ya gelen Veli Ağbaba’nın, bu kentle ilgili planları bir kez daha deşifre oldu.

  

DAR KAPSAMLI ÖZEL YEMEK 

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, gün içerisindeki programlarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde de bazı CHP’lilerle özel bir yemekte bir araya geldi. Ağbaba, akşam yemeğini  CHP Bursa Milletvekili Nurhayata Altaca Kayışoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve  Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ile yedi. Genel merkezde hiçbir görevi olmamasına rağmen Genel Başkan Özgür Özel ile dostluğunu kullanan Ağbaba, Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte Şadi Özdemir’i Nilüfer adayı yaptırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.