Hava Durumu

Bursa'da silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 kardeş toprağa verildi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, aralarında husumet bulunan enişteleri Mehmet G. (32) ile kardeşleri Muhammet (27) ve Kemal G. (39) ile aralarında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Özkan (37) ve Ahmet G. (42) kardeşler toprağa verildi. Olayın ardından gözaltına alınan enişte ve 2 kardeşi adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 kardeş toprağa verildi

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Yenidere Mahallesi 2. TOKİ konutlarında meydana geldi. Özkan G. ile ağabeyi Ahmet G., evlerine gittikleri sırada, kız kardeşleri B.G.'nin (30) eşi Mehmet G. ile karşılaştı. İddiaya göre aralarında ailevi nedenlerden dolayı husumet bulunan taraflar arasında tartışma çıktı. Mehmet G.'nin kardeşleri Muhammet ve Kemal G.'nin de olay yerine gelmesiyle, tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Özkan ve Ahmet G., enişteleri ve kardeşlerinin tabancalarla açtığı ateş sonucu vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Mehmet G. ile kardeşleri olay yerinden kaçarken, yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı.

ARAÇ YOLDA ARIZALANDI

Ağır yaralı 2 kardeşin hastaneye götürüldüğü hafif ticari araç yolda arıza yapınca, Özkan G. taksiyle, Ahmet G. de ihbarla olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 3 şüpheliyi kısa süre sonra yakalayarak gözaltına alındı. Suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

2 KARDEŞ TOPRAĞA VERİLDİ

3 çocuk babası olduğu öğrenilen Özkan G. ile 4 çocuk babası olduğu öğrenilen ağabeyi Ahmet G.'nin cenazesi Yenidere Mahalle Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Lalaşahin Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.