Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Hava durumu tahminleri Meteoroloji'nin son dakika raporu ile yayınlandı. Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren yurdun bazı bölgelerinde etkili olan sağanak yağış sonrası yeni uyarı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2022 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli'nin iç kesimleri, Isparta, Burdur, Samsun'un iç kesimleri, Tokat, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Tekirdağ çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra Kırklareli, Tekirdağ ve Sakarya çevreleri ile Kocaeli'nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA 25°C, 33°C

EDİRNE 22°C, 38°C

Parçalı bulutlu

İSTANBUL 22°C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 20°C, 35°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ 22°C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.