Erişim sorunu 6 saat sonra çözüldü

Sosyal medya platformları WhatsApp, Instagram ve Facebook'a Türkiye saatiyle 18.40'tan bu yana dünya genelinde yaşanan erişim sorunu 6 saat sonra çözüldü. Mark Zuckerberg'in kişisel serveti 3 saatte 6.7 milyar dolar eridi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.lodoshaber.com

Nihayet erişim sorunu çözüldü

3 milyardan fazla kullanıcısı olan sosyal medya platformları WhatsApp, Instagram ve Facebook'a Türkiye saatiyle 18.40'tan bu yana dünya genelinde erişim sorunları yaşandı. Facebook ve Instagram'daki erişim sorunu 6 saat sonra çözüldü. Yaşanan kesintiler nedeniyle Mark Zuckerberg'in kişisel serveti 3 saatte 6.7 milyar dolar eridi.

Sosyal medya platformları WhatsApp, Instagram ve Facebook'a dünya genelinde erişim sorunu yaşandı. Instagram ve Facebook'taki erişim sorunu 6 saatte çözülebildi. Ardından WhatsApp'taki sorun da çözüldü.

Facebook çevrimdışı olduğu süre boyunca 60 milyon dolardan fazla gelir kaybetti. Şirketin CEO'su Mark Zuckerberg, birkaç saat içinde neredeyse 7 milyar dolar zarara uğradı.

Facebook, Instagram ve WhatsApp üzerinde yaşanan erişim sorununun şirketin alan adı sunucularını etkileyen bir değişiklik yapmasından kaynaklandığı iddia edildi.