FB TV spikeri Dilay Kemer'in son mesajı yürek parçaladı

Fenerbahçe TV'nin sevilen ismi Dilay Kemer'in hayatını kaybetmesi spor dünyasını derinden üzdü. 32 yaşında kansere yenik düşen Kemer, geçtiğimiz günlerde ikinci kez kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyururken; ailesi kızlarının vefat haberini sosyal medyadan 'Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik' paylaşımıyla verdi. Kemer'in son mesajı ise yürekleri dağladı...

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.lodoshaber.com

Dilay Kemer'in vefat haberinin ardından spor dünyasından birçok paylaşım yapıldı. Kemer'in geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden meslektaşı Emre Gönlüşen için yazdıkları ise yürekleri parçaladı.

'NE DEMİŞ ŞAİR...' 

Emre Gönlüşen, haziran ayında, "Ne demiş şair, 'Hayat kısa, kuşlar uçuyor'" şeklinde bir tweet atmıştı.

ÇOK ÜZDÜN BENİ EMRE 

Kanser tedavisi gören Dilay Kemer, Gönlüşen'in vefat haberi sonrası bu paylaşımı retweet ederek 'Emre bu zor yolda yoldaşımdın, çok üzdün beni Emre' diye yazdı.

DİLAY'IN SON PAYLAŞIMI 

Dilay, son paylaşımında" İyiyim desem iyi değilim, kötüyüm desem kötü değilim, ama iyileşemedim arkadaşlar. Hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum." diyerek kendisine gelen tüm mesajlar için teşekkür etmişti.

SPOR DÜNYASINI YASA BOĞDU 

Dilay Kemer, ikinci kez kanserle savaştığınız geçtiğimiz günlerde "Herkese merhaba, İlk defa bir tbt gününde hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018'e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm...Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son. Allah'ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum." sözleriyle duyurmuştu. Hahreden haber sonrası ise dpor dünyasından birçok paylaşım yapıldı.