
Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaretleri kabul ederek partililerle konutunun önünde bayramlaştı.
CHP milletvekillerine gönderdiği yazıda ise partisinin TBMM grup toplantısının tarihinin henüz belirlenmediğini bildirdi. Kılıçdaroğlu, yeni bir talimat verilene kadar grup toplantısının yapılmayacağını ifade etti.
Bayramlaşma programında partililerle sohbet eden Kılıçdaroğlu’nun ziyaretçileri arasında Gürsel Tekin de yer aldı. CHP Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Tekin, partinin kurumsal kimliğinin korunması gerektiğini vurgulayarak, “Hepimiz için aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğidir. CHP’nin adliye koridorlarında tartışılmayacağı bir süreci başlatmak bu kadar kolay” dedi.
CHP’de grup yönetimi ve toplantı sürecine ilişkin tartışmalar sürerken, Kılıçdaroğlu’nun mesajı parti içindeki yetki ve süreç tartışmalarının devam ettiğine işaret etti.