Shakira'dan intikam şarkısı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın yeni şarkısı Music Sessions bir günde 64 milyon dinlenmeyle gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 14:47
https://www.lodoshaber.com

Futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık birlikteliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Shakira, eski eşi Pique'yi hedef aldığı düşünülen yeni şarkısıyla gündeme geldi.

Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, 'Music Sessions #53' adlı şarkısıyla dinleyicileriyle buluştu. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri şöyle: “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm.”

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle de geçtiğimiz aylarda boşandığı Pique'ye gönderme yaptığı öne sürüldü.