
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bursaspor'da, Olağanüstü Seçimli İdari ve Mali Genel Kurulu ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 20 Ocak'a ertelendi.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, genel kurulun ilk toplantısına 55 üye katıldı.
Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, toplantının 20 Ocak Cumartesi saat 14.00'de çoğunluk aranmaksızın Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda gerçekleştirileceğini duyurdu.
Genel kurulda, kulüp başkanlığına aday olan Sinan Bür ile Raşit Barışıcı'nın listeleri yarışacak.
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
13-20 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçimli İdari ve Mali Genel Kurulumuzun ilk oturumu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 20 Ocak tarihine ertelendi.
Olağanüstü Genel Kurul 1. Toplantımızın ilk toplantısına 55 kişi katıldığı için yeterli çoğunluk sağlanamadı. Yeterli çoğunluk sağlanamamasından dolayı Genel Kurul Toplantısı 2. toplantıya ertelendi.
Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Galip Sakder yaptığı açıklamada, 2.Toplantının 20 Ocak 2024 Cumartesi saat 14:00'de çoğunluk aranmaksızın Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda gerçekleşecektir.