Bursaspor 44 yılın en iyi sezonunu yaşıyor

İç saha performansıyla dikkat çeken Bursaspor, evindeki 4 maçını da kayıpsız atlatarak 44 yıl sonra en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar aynı zamanda Türkiye profesyonel liglerinde bu sezon evinde kayıp yaşamayan 3 takımdan biri durumunda.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.lodoshaber.com

TFF 1'inci Lig'de aldığı üst üste galibiyetlerle çıkışa geçen Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor.

Kupada Bayburt dep-lasmanında zor olsa da alınan galibiyetle birlikte gelen tur bileti, takımda atmosferi tamamen iyiye götürdü. Gözünü ye-niden lige çeviren Yeşil Beyaz-lılar, aynı zamanda 44 yıl sonra elde edilen başarının gururunu yaşıyor.

Bu sezon sahasında oynadığı 4 resmi maçtan da galibiyetle ayrılan Bursaspor, 44 yıl sonra sahasındaki en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar son olarak 1975-76 sezonunda iç sahada oynadığı 4 maçı kazanmıştı.

LİGLERDEKİ 3 TAKIMDAN BİRİ

Bursaspor'un kulüp tarihinde ise en iyi sezon başlangıcı 1970-71 sezonunda görüldü. Yeşil Beyazlılar, o sezon sahasında oynadığı ilk 5 maçtan da galibiyetle ayrılmıştı. Bursaspor yarınki Balıkesirspor maçını kazanması halinde 49 yıl sonra bu başarısını tekrarlayacak. Bu arada Türkiye'de profesyonel liglerde şu ana dek sahasında puan kaybetmeyen sadece 3 takım bulunuyor.

Bursaspor'un yanı sıra evindeki son beş maçtan galip ayrılan Balıkesirspor ve teknik direktörlüğünü İsmail Ertekin'in yaptığı TFF 2'nci lig Beyaz Grup'ta sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan Manisa FK aynı unvanı taşıyor.