
Abdullah Şevki, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle yayınlanan Zümrüt Apartmanı kitabında, pedofili içeren, okuyanları iğrendiren satırların yer aldığı ortaya çıktı.
O satırlarda çok küçük bir çocuk ile yaşanan cinsel ilişki, şehvetli bir biçimde anlatılıyordu. Bu satırlar sosyal medyada infial yarattı. Halen çeşitli internet sitelerinde satışı devam eden kitabın, derhal toplatılması talep edildi.
Şevki'nin 2013 yılında çıkan kitabı hakkında barolar birliği harekete geçti.
Kitap hakkında suç duyurusu yapmaya hazırlanan avukatlar toplatılması için de başvuruda bulunacak.
İŞTE, O İĞRENÇ SATIRLAR
''Kadının ardından baktım. Bir çırpıda merdivenleri çıktı ve gözden kayboldu. Çevreye bakındım. Kimse yok... Çocuğun yanağını okşadım, saçlarını... Defalarca öptüm yanaklarından. Yüzümü değdirdim. Bana gülüyor. Arabaya iyice yaklaştım. Pantolonumun düğmelerini açtım...''
Abdullah Şevki kimdir?
Abdullah Şevki kimdir? Gündemde Zümrüt Apartmanı kitabı konuşuluyor. Abdullah Şevki'nin yazdığı Zümrüt Apartmanı kitabında yer alan pedofili satırları büyük tepki topladı. Kitapta yer alan skandal ifadeler sonrası Şevki'nin yaşamı araştırılmaya başlandı. Peki Abdullah Şevki kimdir?
Abdullah Şevki kimdir? Zümrüt Apartmanı kitabındaki pedofili içeren cümleler tepki çekti.Abdullah Şevki'nin yazdığı kitap Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle basıldı. Kitapta yer alan ifadeler skandal yarattı. Peki Abdullah Şevki kimdir? Nereli?
ABDULLAH ŞEVKİ'NİN KENDİ YAZDIĞI BİYOGRAFİSİ ŞU ŞEKİLDE YER ALMAKTADIR;
İstanbul doğumlu. Ankara Üniversitesi SBF mezunu. İktisat ve Felsefe dallarında yüksek lisans çalışmaları var. İlk şiiri 1980 yılında, Oluşum Dergisi'nde yayımladı. Uzun süre yurtdışında çeşitli kamu görevlerinde bulundu. Halen İngilizce ve Fransızca dillerinde çevirmenlik yapıyor. Eski, Agora, Berfin Bahar, Kum, Şair Çıkmazı, Şiiri özlüyorum, Ünlem vb. gibi birçok yazın dergisinde şiir, şiir çevirileri, eleştiri, deneme, araştırma ve öyküleri yayımladı. Yazın çalışmaları sürdürmekte.