Yıldırım Hanımeli Çarşısı 11 Kasım'da ziyaretçilerini ağırlayacak!

Bursa Yıldırım'daki Hanımeli Çarşısı, 11 Kasım Çarşamba 11.00-20.00 arası Gökdere Pazar Alanı'nda kurulacak. Atölyelerin düzenleneceği etkinlikte, 12 Kasım 15.00'te sonuçlanacak hediyeli bir çekiliş gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2026 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2026 14:23
https://www.lodoshaber.com

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Hanımeli Çarşısı, 11 Kasım Çarşamba günü Gökdere Pazar Alanı'nda kurulacak.

Saat 11.00 ile 20.00 arasında ziyaret edilebilecek çarşı kapsamında yetişkin ve çocuklara yönelik atölyeler de düzenlenecek.

Etkinlik kapsamında ayrıca çeşitli hediyelerin verileceği bir çekiliş gerçekleştirilecek. Çekilişe katılmak isteyenlerin sosyal medya hesabını takip etmesi, gönderiyi beğenmesi, 3 arkadaşını etiketlemesi ve çarşının farklı noktalarındaki QR kodları taratarak formu doldurması gerekiyor.

Çekilişe katılım 11 Kasım saat 18.00'de sona erecek. Kazananlar ise 12 Kasım saat 15.00'te yapılacak çekilişle belirlenecek.