
Bursa iş dünyasının yakından takip ettiği Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) başkanlık seçimleri tamamlandı. Seçimde değişim mesajı öne çıkarken, Özer Matlı 82 oyla BTSO’nun yeni başkanı seçildi.
Mevcut Başkan İbrahim Burkay ise 74 oy aldı. Böylece Matlı, Burkay’ı 8 oy farkla geride bırakarak BTSO’da yeni dönemin başkanı oldu.
Matlı: “Biz bu şehrin evladıyız”
Seçimin ardından açıklama yapan Özer Matlı, Bursa iş dünyasına hizmet etme vurgusu yaptı.
Matlı, “Biz bu şehrin evladıyız. Herkesin dağına göre kar olmaya çalıştık. Sanayicilerin sesi olarak bu başkanlığa talip olduk. Bursaspor'un sesi olduk. Biz kimseye mahcup olmadan bir 4 yıl geçirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Matlı'nın seçilmesiyle birlikte BTSO'da yeni bir yönetim dönemi başlarken, Bursa iş dünyasında da yeni dönemin atacağı adımlar merakla bekleniyor.